Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

look the birds

look the birds

vogels; ze maken zich geen zorgen, toch zijn ze prachtig en genieten ze van elke dag. Textiel op hout, gestempeld en bewerkt met verf en kant.
€200,00

Wat als...

Wat als...

Vluchtelingen, oorlog, geweld. Wat zou ik doen, als het mij trof, wat zou ik nodig hebben, wie ziet mij. Opbrengst gaat naar stichting bootvluchteling.
€850,00

Wat als 1

Wat als 1

Vluchtelingen, slachtoffers, we worden er dagelijks mee geconfronteerd. Sommige beelden blijven voor altijd op mijn netvlies. Zoals van dit kind. Onschuldig en zo kwetsbaar. Wat als het onze kinderen waren, wat als ik het was...
€250,00

Wat als 2

Wat als 2

Wat als het mij zou overkomen, of degene die mij lief zijn. Hoe zou ik dan opgroeien, leven. Wat zou ik nodig hebben. Dit welbekende beeld van Amir, een syrisch jongetje, wat de vlucht overzee niet overleefde en aanspoelde op het Griekse strand, bleef in mijn hoofd zitten. Ik kon er lang niet naar kijken. Het kwam steeds weer in mijn gedachten, ik kon het niet meer loslaten. Nu is hij vereeuwigd, zodat ik, zodat wij, niet vergeten.
€250,00

Wat als 3

Wat als 3

Wat als het mij zou overkomen, of degene die mij lief zijn. Hoe zou ik dan opgroeien, leven. Wat zou ik nodig hebben. Dit welbekende beeld van een gewond kind, uit Syrie. Ik kon er lang niet naar kijken. Het kwam steeds weer in mijn gedachten, ik kon het niet meer loslaten. Nu is hij vereeuwigd, zodat ik, zodat wij, niet vergeten.
€250,00

Wat als 4

Wat als 4

Wat als ik zelf in een oorlog groot geworden was, hoe zou mijn leven er dan hebben uitgezien. Was mijn zusje nog in leven, mijn family en vrienden. Had ik moeten vluchten, had ik hulp gekregen. Had ik het overleefd?
€250,00

op weg 3

op weg 3

op weg zijn, genieten van het hier en nu, niet bezig zijn met de bestemming. Ook deze kinderen gingen op weg, waar zijn ze gebleven, hebben ze genoten van het onderweg zijn..
€280,00

rust in de hectiek 2

rust in de hectiek 2

gemaakt in een periode van burn-out. Zoekend naar rust, de stiksels vormen de onrustige levenslijnen, de bloemetjes de prikkels die ik krijg en het midden het ultieme rustpunt waar ik naar verlang.
€450,00

Constance Talmadge

Constance Talmadge

Constance Talmadge, een actrice in de stomme film, begin vorige eeuw. Al jarenlang bezit ik een oude poster van haar die mij bleef intrigeren. Geinspireerd door de fantastische schilder Gustav Klimt, maakte ik dit werk
€350,00

Hoop

Hoop

Duiven blauwe lucht, madonna die de aarde zegent. Teken van hoop en verwachting
€150,00

Jezus

Jezus

Jezus; kracht door lijden, door gebrokenheid. jezus durfde zwak te zijn, als een lam gaf hij zich over, voor de mensen en maakte zo hun leven lichter. Bloed moest vloeien, maar het licht breekt door
€350,00

Licht doet zien

Licht doet zien

kleurschakeringen door licht in antiek glas, verrassend en vernieuwend. Niets is wat het lijkt, je moet het zien.
€400,00

Vader - Zoon - Geest

Vader - Zoon - Geest

Heilig en Goddelijk en ook menselijk afgebeeld. Ik werd getroffen door de prachtige iconen, de kleuren en de vormen. Materiaal: foto's, textiel, zelf gestempelde stoffen, organza. In ruw houten lijst  
€350,00

Maria

Maria

Maria. Kracht in gebrokenheid. Door pijn en moeite heen brengen vrouwen nieuw leven voort. Ze durven kwetsbaar te zijn. Juist in gebrokenheid laten vrouwen hun kracht zien.
€450,00

levenslijnen

levenslijnen

Scheppen van kleuren en lijnen, patronen en figuren. Nooit eindigend, prachtige kleuren uit de natuur, met mooie vormen en lijnen. Ik werd er door betoverd..
€400,00

vormen van de natuur 1

vormen van de natuur 1

Foto's uit de natuur en mooie stofjes. Genaaid met verschillende garens en steken tot een mooi geheel. In witte lijst met passe partout. Past heel mooi bij no.2
€80,00

vormen van de natuur 2

vormen van de natuur 2

Foto's uit de natuur verwerkt met mooie stofjes en doorstikt met kleurige garens maken dit stilleven. In witte lijst met passe partout.
€80,00