Ik ben nu bezig met een serie getiteld: Appear, verschijnen, te voorschijn komen. Het is gekoppeld aan het thema "rites of the passage", de fases in je leven, in mijn leven. Het gaat over mijn proces als vrouw en ook als kunstenaar. Ik mag meer zijn dan wat ik doe en wat ik beteken voor anderen. Ik mag mijn eigen weg volgen en me echt laten zien zoals ik ben. 

Ik ben een gelovig iemand, die weet dat er meer tussen hemel en aarde is, dan wat wij zien en zeker weten. Hier heb ik al veel bevestiging in gehad en ook bijzondere dingen mee gemaakt. Dat mag er zijn. Ook mag ik mijn eigen weg gaan in de kunst. Ik gebruik de kunst om mij te uiten. Wat ik moeilijk onder woorden kan brengen, lukt mij beter in het maken van kunst. Vaak tot mijn eigen verrassing en zie ik pas later wat er allemaal inzit aan emoties en gevoel. Zo ook bij deze werken.

De rode werken heb ik eerder gemaakt het werk met het pad erin met de titel "Rites of the Passage" liep er doorheen en past er wonderwel bij.

 

Met deze werken heb ik geexposeerd op de Kunstroute in Amersfoort en Volendam en heb er veel leuke reacties op gehad. Erg gaaf. 

 

Oktober 2023 Gerlina