Hallo allemaal,

De laatste maanden heb ik mijzelf uitgedaagd en heb mij ingeschreven voor een kunstroute in Volendam, waar een selektie aan vooraf ging. En ik heb mij opgegeven als kunstenaar voor de Handwerk en Quilt dagen in den Bosch. In den Bosch heb ik ook meegedaan aan de wedstrijd. Wat een uitdagingen!! Het heeft veel energie gekost, maar het heeft mij ook veel gebracht; leuke contacten, heel veel complimenten en bemoedigingen om door te gaan met het maken van kunst.

In Volendam, heb ik met mijn werk "licht doet zien"de 2e prijs gewonnen, daar ben ik best wel trots op! Ik mocht daar exposeren met heel veel kunstenaars. Mooi dat mijn textiele werk, wat hing tussen alle andere kunst, een mooie 2e prijs mocht winnen. Textiel heeft zo weer een mooi plekje gekregen en doet mee in de kunstwereld. Mooi om te merken.

In den Bosch was het ook genieten van alle moois. Wat zijn er veel gedreven mensen bezig met kunt en met creativiteit! Zoveel mooie inzendingen voor de wedstrijd.  Ik was trots mijn werk er tussen te zien.

Wat opviel in den Bosch, is dat iedereen graag wilde voelen en dat ook deed. Ik snap dat de liefhebbers van textiel die neiging hebben, maar doe het niet. Het werk wordt er echt niet mooier van. 

Ik hoop op leuke reacties en wie weet, schrijf ik de volgende keer meer!!

Groetjes Gerlina 

Reageer op dit bericht